Meer dood dan levend – Tupla Mourits

Columniste Wendela de Vos vormt met Atie Vogelenzang het schrijverduo Tupla Mourits. Vorige week verscheen hun vierde boek. Een interview.

Een Amsterdamse studente neemt wraak op haar belagers

Rechtenstudente Luna Bisschop heeft een fantastisch leven, veel vrienden en een leuk bijbaantje in een erotiekwinkel in het centrum van Amsterdam. Dan wordt ze op een koopavond het slachtoffer van een gewelddadige overval. Meer dood dan levend wordt ze door de overvallers achtergelaten.

Wat ze daarna ook probeert, haar leven wordt niet meer hetzelfde. Wanneer ze de identiteit achterhaalt van een van de overvallers en de politie haar niet gelooft, besluit ze het recht in eigen hand te nemen. Alleen verloopt haar plan niet helemaal zoals ze had bedacht.

Meer dood dan levend is een pageturner die zich afspeelt in het hart van Amsterdam, geschreven in de beeldende stijl van Tupla Mourits.

[fvplayer src=”/wp-content/uploads/tupla470.mov”]

 

Tupla Mourits is de gekozen auteursnaam van het schrijversduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang. Hun eerste literaire thriller Vrouwelijk naakt (2005) werd bekroond met de Schaduwprijs voor het beste thrillerdebuut. In 2007 verscheen Een kwestie van tijd, gevolgd door Speeddate in 2008.

 

Boekinformatie
Meer dood dan levend
Tupla Mourits
Arbeiderspers
ISBN 9789029572262
€17,95

Bestel bij bol.com