Naderende storm

Naderende stormEen indrukwekkende roman over een zelfontdekkingsreis, de kracht om te vergeven en nietsontziende leugens. Een exclusieve voorpublicatie.

De Britse kunstenares Storm Cizekova groeit op in de veronderstelling dat haar moeder overleed in het kraambed. Maar dan vindt ze een foto van zichzelf als tweejarige op de armen van haar moeder, midden in de Australische woestijn.

Geplaagd door onbeantwoorde vragen, begint ze aan een reis die haar op alle mogelijke vlakken zal uitdagen: haar familiegeschiedenis, haar kunst, de relatie met haar partner Max. Wie is Storm echt, waar hoort ze thuis?

Haar zoektocht leidt van Engeland naar Australiƫ. Door haar moeders voetstappen te volgen, hoopt Storm de moed te krijgen om zichzelf te confronteren met een aantal verschrikkelijke gebeurtenissen uit haar verleden, en de kracht te vinden om haar toekomst onder ogen te zien.

Naderende storm is een indrukwekkende roman over een zelfontdekkingsreis, de kracht om te vergeven en nietsontziende leugens.

Rosie Dub groeide op in Australiƫ en Engeland en woont tegenwoordig in Tasmaniƫ, waar ze werkt als redacteur en docent Journalistiek en Media Studies aan de universiteit. Naderende storm haar debuutroman.

www.boekenflits.nl